Eten en drinken rondom de voorstelling

BARS

In de foyer zijn 5 bars: 3 bars op zaalniveau, 1 bar op het 1e balkon en 1 bar op het 2e balkon (deze is alleen in de pauzes open).

ASSORTIMENT

Alle bars hebben hetzelfde standaard assortiment dranken en etenswaren. Daarnaast zijn er enkele uitzonderingen:

  • Speciaal wijnen per glas en speciale champagnes per fles zijn alleen verkrijgbaar bij de bar in het midden op zaalniveau. Zie het assortiment bijzondere wijnen.
  • Voor etenswaren geldt een maximum voorraad per voorstelling. Het kan daardoor gebeuren dat ze uitverkocht zijn.

Voor onze producten werken wij o.a. samen met de leveranciers patisserie Kuyt, noten van Gotje, koffiekoekjes van Farm Brothers, Gulpener Bier, koffie en thee van Douwe Egberts en frisdranken van Coca Cola.

VOORAF ETEN EN DRINKEN BESTELLEN

U kunt thuis, vanaf uw werk of onderweg alvast uw eten en drinken voor bij de voorstelling bestellen. Zie eten-en-drinken/vooraf-bestellen.

BETAALWIJZEN

U kunt in de foyer betalen met PIN, Creditcard (Mastercard en Visa) en contant. Wij geven de voorkeur aan (contactloos) pinnen, dit is de snelste manier van betalen.

TIPS VOOR VERKORTEN VAN UW WACHTRIJ IN DE PAUZE

Bij een volle zaal met 1600 bezoekers gaan de meeste gasten allemaal tegelijk naar de bar, waardoor er drukte en rijvorming ontstaat bij de bars. Enkele tips om uw wachttijd te verkorten:

  • Betaal met uw PINpas (ook contactloos). Dit is de snelste vorm van betalen waardoor de rijen in pauzes zo kort mogelijk zijn.
  • Bij de bar gaat de ene rij sneller dan de andere. Kijk daarom om u heen en wissel naar de kortere rij.
  • U kunt er ook voor kiezen in de pauze niet meteen in de rij voor de bar te gaan staan. Onze pauzes zijn circa 25 minuten. Er is tijd genoeg om eerst wat anders te doen en pas na 10 minuten naar de bar te gaan
  • Vooraf uw bestelling doen voorkomt dat u in de pauze in de rij staat. Zie eten-en-drinken/vooraf-bestellen.
  • Bij elke bar kunt u voor aanvang uw pauzedrankjes bestellen. Ze staan dan in de pauze voor u klaar. Dat scheelt wachten in de rij.

SALES & EVENTS
Voor groepen, programma's op maat en evenementen verwijzen wij u naar de afdeling sales & events

Sales & events

NAGENIETEN
De foyer is na afloop van elke voorstelling geopend, zodat u nog kunt nagenieten en napraten. De bar bij de hoofdingang is tot 30 minuten na afloop van de voorstelling geopend.

DUURZAAMHEID
Het grootste deel van de producten die we aanbieden is duurzaam geproduceerd, voorzien van biologische ingrediënten en van een EKO-keurmerk en/of een vergelijkbaar internationaal keurmerk, zoals onder meer Douwe Egberts koffie, Schulp biologische sappen, Gulpener Limburgs Land bier.