Bij De Nationale Opera

Dineren bij avondvoorstellingen van De Nationale Opera

Voorafgaand aan avondvoorstellingen van De Nationale Opera kunt u gebruik maken van een speciaal dinerarrangement in onze foyer. Het bestaat uit diverse warme en koude gerechten, zowel vis, vlees als vegetarisch. In de eerste pauze serveren wij voor u een nagerecht met koffie en thee.Het diner wordt geserveerd in de foyer op het tweede balkon, waar u een prachtig uitzicht heeft over de Amstel. Door gebruik te maken van het arrangement kunt u én heerlijk dineren én bent u op tijd voor de voorstelling. De hoofdingang gaat speciaal voor gasten van het dinerarrangement al 1 uur en 15 minuten voor aanvang open.

De prijs van dit dinerarrangement is € 28,50 per persoon, inclusief wijn, nagerecht en koffie of thee in de eerste pauze. Het dinerarrangement heeft de vorm van een lopend buffet. Het is niet mogelijk hiervoor vaste plaatsen te reserveren. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, raden wij u aan op tijd te reserveren. Let op: dit arrangement is alleen geldig in combinatie met een ticket voor de voorstelling.

Reserveren kan tot 13:00 op de dag van de voorstelling.

Bestellen kan via de Kassa van Nationale Opera & Ballet, telefoon (020) 6 255 455 of via de speciale bestelpagina. Dinerarrangementen voorafgand aan operavoorstellingen in seizoen 2017-2018, beginnend met La forza del destino, kunnen vanaf medio augustus besteld worden. 

Uitzondering: voor de voorstelling Das Floss der Medusa kunt u geen dinerarrangement bestellen.

bestelpagina dinerarrangementen