Rondleidingen

VANWEGE DE VERANDERLIJKHEID VAN RICHTLIJNEN EN DE VRAAG NAAR 1.5 M AFSTAND, WORDEN ER TOT EN MET DECEMBER 2020 GEEN RONDLEIDINGEN GEORGANISEERD. DIT GELDT OOK VOOR DE INDIVIDUELE RONDLEIDINGEN. Altijd al willen weten en zien wat er achter de schermen van een groot theaterbedrijf gebeurt? Nationale Opera & Ballet maakt voorstellingen van a tot z in huis – van decor- en kostuumatelier tot ververij, hoeden- en schoenmakerij en technische dienst.

Elke zaterdag* om 12.15 uur is er een rondleiding voor individuele bezoekers. Deze start bij de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet. De rondleiding duurt ongeveer vijf kwartier. De individuele rondleiding is niet geschikt voor rolstoel/rollator gebruikers en voor personen die slecht ter been zijn.

Tarieven

€ 9,50 per persoon (Regulier)
€ 7,50 per persoon (Reductie)**

Reserveren

Voor het reserveren van kaarten voor een individuele rondleiding kunt u contact opnemen met de kassa via telefoonnummer: 020 625 5455 of gelijk bestellen via:

individuele rondleidingen

Meer weten?

Tel 020 551 8103 of mail naar rondleidingen@operaballet.nl

Groepen & scholen

Meer informatie over: groepsrondleidingen
Meer informatie over: theatrale rondleidingen voor kinderen

*Onder voorbehoud: neem voor alle zekerheid contact op met de kassa.
**Reductie op de prijs voor rondleidingen geldt voor: kinderen tot 16 jaar, CJP, CKV, Studentenpas en houders van de Stadspas.