Groepen

In verband met de coronamaatregelen, waaronder de richtlijn van 1.5 meter afstand, vinden er momenteel geen activiteiten plaats voor groepen in Nationale Opera & Ballet.

Korting en arrangementen voor groepen

Een voorstelling bezoeken in Nationale Opera & Ballet is een onvergetelijke ervaring. Groepen en verenigingen bieden we een exclusieve korting en/of een bijzonder uitje aan. Kijk maar eens in het overzicht naar het gevarieerde programma van onze beide gezelschappen. Met klassiekers, vernieuwing en experiment is er volop keuze!

We bieden u nu de mogelijkheid tot het boeken van kaarten speciaal voor groepen, met een groepskorting tot 10%!

Vanaf 15 tot 30 personen: 5% korting op kaarten; vanaf 30 of meer: 10% korting op kaarten.

U kunt ook kiezen uit een van de volgende arrangementen vanaf 15 personen:

Backstagearrangement
Voorafgaand aan de voorstelling krijgt u een rondleiding van een uur achter de schermen. U bezoekt onder meer de kostuumateliers, het grote podium en de balletstudio’s. Een enorme belevenis!  

Om u goed van dienst te kunnen zijn, staat een van onze medewerkers speciaal voor u klaar: Max Eschauzier helpt u graag bij het boeken van uw kaarten of arrangementen en beantwoordt al uw vragen. U kunt haar bereiken via 020 551 8119 of groepsboeking@operaballet.nl

Voor programma's op maat, evenementen, arrangementen, bijzondere ervaringen verwijzen wij u ook naar de afdeling sales & events

Groepsarrangementen     Sales & Events