Vocale warm-ups met Cameron Shahbazi

Zing mee! Cameron Shahbazi, in het seizoen 2019-2020 Associate Artist van De Nationale Opera Studio, heeft een manier gevonden om zijn (opera)stem op te warmen zonder zijn buren gek te maken. Door gebruik te maken van pop hits waar iedereen van houdt! Ervaar de muziek van artiesten als Dolly Parton, Cher en Destiny's Child zoals u deze nog nooit gehoord heeft!

Opera Warm Ups: Holiday special 3
Met deze oefening warmen we ons op middenrif en maken we onze longen wakker. Aan de slag!
Opera Warm Ups: Holiday specials!
Countertenor Cameron Shahbazi, in het seizoen 2019/2020 Associate Artist van De Nationale Opera Studio, helpt u uw stem te trainen met behulp van bekende kerstliedjes. Zing mee!
Opera Warm Up: Kerstspecial 2
Cameron Shahbazi helpt je met een stemopwarming die je buren blij maakt, speciaal voor de feestdagen!
Opera Warm Up 1: Destiny's Child
Voor zijn eerste Opera Warm Up gebruikt Cameron de hits van Destiny's Child. Zo heeft u hun muziek nog nooit heeft gehoord!
Opera Warm Up 2: Lizzo
In deze video helpt Cameron met resonantie, waarmee je over een orkest heen kunt zingen. Deze keer met behulp van de muziek van Lizzo!
Opera Warm Up 3: Cher
In deze video helpt Cameron u met het gebruiken van de bodem van uw stem en intervallen. Zing mee met de aanstekelijke muziek van Cher!
Opera Warm Up 4: Dolly & Adele
Deze keer helpt Cameron u met het gebruik van hoogte. En welke muziek past daar beter bij dan die van Dolly Parton en Adele?
Opera Warm Up 5: Christina
In deze video helpt Cameron u iets bijzonders op te warmen: uw hart. Cameron: "I think it’s important that every day you look at yourself in the mirror and you say: I’m good, I believe in you, you can do it.”
Opera Warm Up 6: Shakira
Deze keer helpt Cameron u met het opwarmen van het lagere middenregister van uw stem en met verbeelding, het speciale ingrediënt dat helpt bij legato, het zingen van klinkers en intentie. Swing mee op hits van Shakira!
Opera Warm Up 7: Céline
Voor deze opera warm-up gebruikt de Canadese Cameron een mash-up van zijn wereldberoemde landgenoot Céline Dion. Zing mee!
Opera Warm Up 8: Graduation
Gefeliciteerd! Als u alle video's heeft meegedaan, dan haalt u nu uw opera warm-up diploma! In deze laatste video van de reeks helpt Cameron u met dissonantie. Hij gebruikt hiervoor de pop hit 'I Will Remember You' van Sarah Maclachlan.