1e Opera Forward Talk op 24 november

Tijdens de eerste van de vijf Opera Forward Talks op 24 november zal Pierre Audi, directeur van De Nationale Opera, zijn plannen voor het Opera Forward Festival (15 t/m 25 maart) toelichten. Vervolgens zal regisseur Monique Wagemakers vertellen over de relatie tussen regie en vormgeving aan de hand van haar bijzondere samenwerking met jonge talenten in de opera Il matrimonio segreto | Het geheime huwelijk. Tot slot zullen drie jonge internationaal opererende operaregisseurs, Lotte de Beer, Sjaron Minailo en Floris Visser, met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van opera. Moderator: Gable Roelofsen.

Voor meer informatie, zie: Opera Forward Talks

De Nationale Opera viert haar vijftigjarig jubileum met het nieuwe Opera Forward Festival van 15 t/m 25 maart 2016. Een jonge generatie kunstenaars biedt ons via dit podium nieuwe perspectieven op opera en onszelf. Opera Forward Talks bestaat uit vijf lezingen in aanloop naar het  festival: vooraanstaande kunstenaars en wetenschappers uit binnen- en buitenland spreken over de rol van de kunsten, nu en in de toekomst.

 

Het OFF wordt mede mogelijk gemaakt door:

VandenEnde Foundation: founding partner stimulering jong talent, ter gelegenheid van zijn 15-jarig bestaan

Fonds 21

Ammodo: Blank Out, Only the sound remains en Il matrimonio segreto zijn mede mogelijk gemaakt met financiële steun van Ammodo