Kick off-uitzending Dance, Dance, Dance met jurylid Igone de Jongh

Igone de Jongh, eerste soliste bij Het Nationale Ballet, heeft plaatsgenomen in de jury van het dansprogramma Dance, Dance, Dance.

Het nieuwe dansprogramma van RTL4 staat in het teken van bekende Nederlanders die samen met partner, familielid of collega beroemde dansscènes zullen uitvoeren tijdens zes shows.

Het programma wordt prime time uitgezonden. Timor Steffens en Dan Karaty zullen Igone de Jongh bijstaan in de jury. Steffens werkte als danser met verschillende internationale popgrootheden, zoals Michael Jackson en Madonna, Karaty kennen de kijkers onder meer als vast jurylid van So You Think You Can Dance.

De deelnemers van het programma zijn Humberto Tan met dochter Julia, GTST-actrice Pip Pellens met haar vriend Pim Wessels, Euvgenia Parakhina en partner Jeroen Jorna, Moordvrouw-acteurs Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi en Sylvana Simons met haar neef Regillio Denswil. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Dance, Dance, Dance is vanaf zaterdag 5 september te zien bij RTL 4 om 20.00 uur. Op donderdag 3 september is er alvast een kick off-uitzending om 21.30 uur.

Dance, Dance, Dance

Hans van Manen Live