AVROTROS START PRODUCTIE NIEUWE REALITYSERIE: 'BLOED, ZWEET EN ARIA'S'

Na het succes van de in 2013 en 2014 uitgezonden realityseries Bloed, zweet, en snaren – De mensen van het Concertgebouworkest en Bloed, zweet, en blaren – De mensen van Het Nationale Ballet start de AVROTROS dit voorjaar met de productie van een nieuwe tv-serie, ditmaal over De Nationale Opera, dat in het seizoen 2015-2016 haar 50-jarig jubileum viert.

Het zijn de mensen die bij De Nationale Opera  werken die de sleutel vormen tot een al decennia durend succes. Dat zijn natuurlijk operadirecteur Pierre Audi, chef-dirigent Marc Albrecht, de topzangers uit binnen- en buitenland, maar ook het Koor van De Nationale Opera, de gastdirigenten, de regisseurs, de artistieke staf, evenals de mensen van de techniek, de kostuumafdeling en het decoratelier.

In de realityserie Bloed, zweet en aria's – De mensen van De Nationale Opera wisselen stress, hartstocht en geluksmomenten elkaar af, op het podium en achter de schermen, maar ook aan het thuisfront. Zo geeft de serie, die uitgezonden wordt in de herfst van 2015, de kijker een exclusieve blik in de wereld van De Nationale Opera.

Bloed, zweet en aria’s wordt geproduceerd door De Haaien.