Het Nationale Ballet zoekt vrijgezelle 'prinsen'

De oproep hieronder voor een speeddate Cinderella dateert van seizoen 2014-2015.

Maar ... tijdens de première van Cinderella op 13 december 2018 speelt er zich iets soortgelijks af.

Kijk vooral hier: The Cinderella Datingshow

 

Rondom het romantische verhaal van het meest populaire sprookje ter wereld organiseert Het Nationale Ballet de actie Prins zoekt Cinderella Het Nationale Ballet helpt vrijgezelle mannen in hun zoektocht naar hun droomprinses door middel van een bijzondere speeddate.

Cinderella’s die met deze prinsen willen speeddaten moeten een foto opsturen van een schoen die het beste laat zien wie zij zijn. De beloning? Een etentje en twee tickets voor de première van Cinderella op vrijdag 12 december in Nationale Opera & Ballet te Amsterdam.

De actie
Het Nationale Ballet roept alle vrijgezelle mannen zich te melden, die hun Cinderella tijdens de eerste date mee willen nemen naar het romantische sprookjesballet. Vervolgens worden er  vijf prinsen  geselecteerd. Vrouwen die met deze prinsen willen speed daten moeten een foto opsturen van een schoen die het beste laat zien wie zij zijn. De vijf prinsen en vijftien geselecteerde Cinderella’s komen tenslotte samen voor een speeddate op vrijdag 12 december.

De koppels waartussen het klikt krijgen nog diezelfde avond een etentje voor twee en twee kaartjes voor de première van Cinderella aangeboden door Het Nationale Ballet. De tien dames die niet worden gekozen mogen ook naar de voorstelling.

Vrijgezelle prinsen, tussen de vijfentwintig en veertig jaar oud, kunnen zich aanmelden tot en met maandag 10 november 2014. Meer informatie en aanmelden is hier te vinden: