Vervoer voor het Primair Onderwijs

Voor basisscholen zijn er diverse mogelijkheden voor (bus-)vervoer naar Nationale Opera & Ballet.

Cultuurbus / Cultuurboot

Amsterdamse scholen voor primair onderwijs kunnen voor hun bezoek aan Nationale Opera & Ballet gebruikmaken van de Cultuurbus of Cultuurboot. Voorwaarde is dat het bezoek aansluit bij een door de school gekozen leerlijn in het kader van het Basispakket. Kijk voor meer informatie over de Cultuurbus op cultuurbusamsterdam.nl

Busvervoer voor workshops

Voor scholen buiten Amsterdam is eveneens busvervoer mogelijk; wij kunnen assisteren bij het vinden van een passend aanbod voor uw school. Neem voor meer informatie contact op met educatie@operaballet.nl.

Gratis busvervoer naar schoolvoorstellingen

We willen zoveel mogelijk kinderen uit het hele land in staat stellen onze schoolvoorstellingen te bezoeken. Daarom kunnen scholen in het schooljaar 2020-2021 gratis met de bus naar ons theater. Nationale Opera & Ballet neemt de organisatie en de kosten voor busvervoer naar de schoolmatinees op zich, mede mogelijk gemaakt door de Turing Foundation. (Deze mogelijkheid geldt alleen voor scholen die geen gebruik kunnen maken van de Amsterdamse Cultuurbus of andere lokale vervoersregelingen.) Meer informatie over onze schoolvoorstellingen vindt u hier.

Bereikbaarheid van Nationale Opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet is uitstekend te bereiken met het Openbaar Vervoer. Voor alle algemene informatie over onze bereikbaarheid, klik hier.