Spoorzoeken in het theater

Kinderen volgen een spannende ontdekkingsreis door het theater.

RONDLEIDING TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Vanwege de aanpassingen die Nationale Opera & Ballet noodgedwongen moet maken als gevolg van de COVID-19-uitbraak, kunnen we deze rondleiding tijdelijk niet aanbieden. 

Op zoek naar een verloren rekwisiet

Voor leerlingen van groep 1 t/m 8 is er een theatrale rondleiding beschikbaar. Het is een spannende ontdekkingsreis langs de schatkamers van het theater. Daar is altijd veel te doen! In alle drukte is er vandaag een belangrijk rekwisiet zoekgeraakt: een voorwerp dat gebruikt moet worden in de voorstelling die vanavond gespeeld gaat worden. Met een plattegrond vol aanwijzingen volgen de leerlingen een spannende speurtocht door het theater. Om de tocht tot een goed einde te brengen, zal er ook gezongen of gedanst moeten worden!

Opera of ballet voor drie niveaus

De rondleiding is beschikbaar in een ballet- en een operavariant en er zijn verschillende versies voor onder-, midden- en bovenbouw. In combinatie met een van onze andere workshops, lessen en projecten kan ook een algemene kinderrondleiding door ons theater worden gevolgd.

Praktische informatie

Wanneer: in overleg | op dit moment is deze rondleiding helaas niet te boeken vanwege maatregelen die we hebben moeten nemen in het kader van de corona-uitbraak. Zodra de rondleiding weer beschikbaar is, werken we deze pagina bij.
Waar: Nationale Opera & Ballet
Duur: circa 1,5 uur
Kosten: € 75 per groep van 15 leerlingen en een begeleider
Geschikt voor: groep 1 t/m 8