Seizoen 2019-2020

Met trots en plezier presenteren wij seizoen 2019-2020 van Nationale Opera & Ballet met daarin een groot aantal nieuwe verrassende producties, langverwachte reprises, bijzondere klassiekers én alweer de vijfde editie van het Opera Forward Festival.

Bij Het Nationale Ballet keren publiekslievelingen als Notenkraker & Muizenkoning en Giselle terug. En onder andere choreografe Annabelle Lopez Ochoa creëert een nieuw werk, Frida, geïnspireerd op het levensverhaal van Frida Kahlo.

De Nationale Opera presenteert naast een aantal nieuwe producties als Ritratto  en de familie-opera Een lied voor de maan ook enkele oude bekenden. Die Walküre - in de regie van Pierre Audi - komt dit seizoen voor de laatste keer terug.  

Bekijk het seizoen

U kunt een papieren exemplaar van de seizoensbrochure aanvragen (deze wordt u dan per post thuisbezorgd), of de seizoensbrochure als PDF downloaden de via onderstaande knop:

seizoensbrochure 2019-2020

seizoensbrochure 2018-2019

Bij vaste bezoekers valt de seizoensbrochure eind februari op de mat.

Abonnementenbijlage en bestelformulier

Tot 1 mei 2019 heeft u de kans om een abonnement te kopen. Hiermee bent u verzekerd van een plaats en koopt u de beste stoelen voor de beste prijs. Kies voor een van onze vaste series of voor een vrije-keuze abonnement. In de abonnementenbijlage vindt u een volledig overzicht van de beschikbare abonnmementen voor De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. U kunt een abonnement voor seizoen 2019-2020 bestellen via het bestelformulier. Let op: wanneer u nu of in het vorige seizoen een abonnement had, hebt u een exemplaar per post ontvangen. Gebruik in dat geval bij voorkeur het formulier dat u thuis ontvangen hebt; daar staat namelijk al uw klantnummer op ingevuld.

abonnementenbijlage bestelformulier

Internetseries

Nu al verzekerd zijn van uw plaatsen? Ontdek onze internetseries, deze kunt u direct afrekenen in onze online ticketshop.

Bestel internetseries

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten bij een van de vele producties in het nieuwe seizoen in Nationale Opera & Ballet.

Unboxing Ballet
Nabucco
Het Nationale Ballet Gala
Best of Balanchine
Cosi fan tutte
Romeo en Julia
Kriebel
De kleine grote kist
Die Walküre
La Cenerentola
Notenkraker & Muizenkoning
Rodelinda
Frida
Het Monster van Minos
Giselle
Ritratto
Aufstieg und fall der stadt Mahagonny
Das Jagdgewehr
Een lied voor de maan
Four Seasons
Così fan tutte
Carmen
Rusalka
Beethoven
Pagliacci / Cavalleria Rusticana