Over het magazine

Met dit magazine willen we meer achtergronden en verdieping bieden over de kunstvormen en onze producties. Daarnaast krijgt u een nadere kennismaking met de medewerkers door middel van een kijkje achter de schermen. We hopen u te informeren en te inspireren met de korte en lange artikelen, video's en podcasts.

In het magazine vind u een aantal geselecteerde artikelen uit onze programmaboeken, Odeon en de Vriendenmagazines, alsmede podcasts over onze producties en geselecteerde video’s van ons Youtube kanaal. We zijn in het voorjaar van 2017 begonnen met het magazine dat naar wij hopen langzaam maar zeker steeds rijker gevuld zal gaan worden met interviews over componisten, dirigenten, regisseurs en choreografen, vormgevers, dansers en zangers en alle andere kunstenaars die betrokken zijn bij onze producties, en met bijdragen over specifieke producties alsmede over de kunstvormen.

We stellen het zeer op prijs als u ons laat weten wat u ervan vindt. Dat kan via een e-mail naar info@operaballet.nl t.a.v. webredactie.

Hoofdredactie
Sandra Eikelenboom

Eindredactie
Margriet Prinssen
Frits Vliegenthart
Caroline Ruijgrok