Corona update: alle voorstellingen geannuleerd tot 1 juni

UPDATE 26-03-2020: Het door de regering vooralsnog afgekondigde verbod op evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni 2020 ter bestrijding van het corona virus, betekent dat Nationale Opera & Ballet tot die datum is gesloten.

Helaas zijn wij genoodzaakt om alle voorstellingen tot 1 juni af te gelasten ten gevolge van de maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het Coronavirus.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, dansers en zangers staat voorop en daarom heeft Nationale Opera & Ballet, conform de richtlijn van het RIVM, besloten dat iedereen vanaf heden vanuit huis werkt.

Kaartkopers

  • Kaartkopers krijgen zo spoedig mogelijk bericht. 
  • Heeft u kaarten gekocht voor de tourneevoorstelling Unboxing Ballet 2 van de Junior Company? Neem dan contact op met het desbetreffende theater.
  • Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk in te lichten. Het kan gebeuren dat onze e-mail richting kaartkopers in de spam inbox terecht is gekomen. Om die reden adviseren wij kaartkopers de spam inbox te controleren op berichten afkomstig van Nationale Opera & Ballet.

Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke gang van zaken en hopen u later alsnog te mogen verwelkomen in Nationale Opera & Ballet.

 

Met vriendelijke groet,

Nationale Opera & Ballet

Els van der Plas
Algemeen Directeur
Sophie de Lint
Directeur De Nationale Opera
Ted Brandsen
Directeur Het Nationale Ballet