Steltenloper gezocht voor Il barbiere di Siviglia

Nationale Opera & Ballet zoekt voor de productie

Il barbiere di Siviglia

Steltenloper (v)

De Nationale Opera zoekt een vrouwelijke steltenloper voor de productie Il Barbiere di Siviglia.

Voor de productie Il barbiere di Siviglia (muziek: Gioachino Rossini, regie: Lotte de Beer) is De Nationale Opera op zoek naar een vrouwelijke steltenloper.

De voorstellingen vinden plaats op 10, 13, 16, 18 (matinee), 20, 23, 25 (matinee), 28, 30 november en 2 (matinee) december in Nationale Opera & Ballet te Amsterdam. De repetitieperiode start vanaf 10 oktober en loopt tot en met 10 november 2018. Op 3 november is de piano voorgenerale, op 6 november de orkest voorgenerale en op 8 november de generale repetitie.

Van de steltenloper wordt verwacht dat ze beschikbaar is tijdens de repetitieperiode en op alle voorstellingsdata.

Gezocht:
- 1 vrouwelijke steltenloper (ook topless)

De auditie voor de vrouwelijke steltenloper vindt plaats in de week van 18 juni (dag en tijd n.t.b.) te Nationale Opera & Ballet, Waterlooplein 22 in Amsterdam. Mocht je interesse hebben, stuur dan spoedig een reactie en een recente foto aan onderstaand mailadres.

T +31 20 551 8317
E afdelingregie@operaballet.nl