Jonge danser (m) gezocht voor Trouble in Tahiti / Clemency!

De Nationale Opera zoekt een jonge danser (m) voor de productie Trouble in Tahiti / Clemency.

In de periode tussen 22 en 25 maart voert de Nationale Opera 3 voorstellingen op van de double bill Trouble in Tahiti / Clemency in de regie van Ted Huffman. Voor deze voorstellingen zijn wij op zoek naar een jonge danser. Interesse?

We zijn op zoek naar een jonge mannelijke danser van ongeveer 16 jaar oud. Deze jongen moet een choreografie zich snel eigen kunnen maken en hij moet een jonge uitstraling hebben. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij beschikbaar zijn tijdens de repetitieperiode (13 februari t/m 22 maart 2018) in Nationale Opera & Ballet en gedurende alle voorstellingen (22 t/m 25 maart 2018) in Theater de Meervaart te Amsterdam. Nationale Opera & Ballet biedt een vergoeding van €300 totaal.

Contact- en vacature-informatie:
De auditie vindt plaats op 18 januari 2018 (exacte tijd volgt snel) in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Meld je zo spoedig mogelijk aan via Nadide Aslan, assistent regieafdeling van De Nationale Opera:  telefoonnummer 020-5518317, e-mail: afdelingregie@operaballet.nl!

Deze productie is onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma van De Nationale Opera.