Inleidingen- en educatieruimte in aanbouw

In Nationale Opera & Ballet bouwen wij in het souterrain momenteel aan een nieuwe ruimte voor educatieactiviteiten, inleidingen en evenementen. Jeugdvoorstellingen, speciale programma’s voor scholen en activiteiten voor onze vaste en toekomstige bezoekers zijn razend populair. Op dit moment kunnen wij met ons huidige ruimte aanbod de vraag niet aan. Wij vinden het belangrijk om nog meer kinderen, jong volwassenen en een divers publiek kennis te laten maken met dans, zang en muziek. Om deze groeiende groepen mensen te ontvangen en te bedienen willen we een aparte ruimte creëren waar we deze activiteiten kunnen ontwikkelen en uitbreiden.

Elke euro helpt ons om de ontbrekende half miljoen euro bijeen te brengen. Helpt u ons mee om onze droom waar te maken en nog meer kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking te laten komen met opera en ballet?

U kunt op de volgende wijze doneren:

  • SMS uw donatie van € 10, € 30 of € 50 naar 3669: ‘EduRuimte10’, ‘Eduruimte30’ of ‘EduRuimte50’
  • Doneer met iDEAL of creditcard via deze link  
  • U kunt uw donatie overmaken naar NL36ABNA0440440440 ten name van Nationale Opera & Ballet onder vermelding van ‘Educatieruimte

Indien u ons op een andere wijze wilt steunen of meer informatie wilt, neem dan contact op met Teun Westhoff (020 551 8312).

 

Partners die al bijdragen aan de totstandkoming: