Opera & Ballet Lounge

De Opera & Ballet Lounge is een initiatief om het bedrijfsleven dichter bij onze kunstvormen te betrekken. Vier keer per jaar, tijdens twee opera- en twee balletpremières, worden gasten uitgenodigd voor een compleet verzorgde avond met een speciaal programma. Uw gasten worden verwelkomd op de rode loper en uitgenodigd voor een uitgebreide borrel. Tijdens de borrel geeft één van de betrokken makers/creatives een preview en laat u dichter bij de productie komen. Na de preview en borrel genieten de gasten van een première van topkwaliteit. In de pauzes en na afloop wordt u uitgenodigd voor de feestelijke première borrel met relaties, donateurs, dansers, zangers, musici en de artistieke teams. Tijdens de Opera & Ballet Lounge verwelkomen wij gasten uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven, de politiek en cultuur. De Lounges bieden een interessante avond met verdieping, nieuwe inzichten, cultuur en voldoende gelegenheid om te netwerken.

Bedrijven kunnen lid worden van de Lounge en ontvangen zestien kaarten per jaar die gebruikt kunnen worden door relaties of eigen personeel. Naast partners van de Lounge nodigen wij, in overleg met de partners, relaties uit die relevant zijn voor deze bedrijven. De Opera & Ballet Lounge wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Houthoff, Loyens & Loeff, De Nederlandsche Bank en Jacobs Douwe Egberts.

Leden van Opera & Ballet Lounge betalen € 15.000 per jaar en verbinden zich voor minimaal drie jaar. Daarvoor bieden wij:

  • Een compleet verzorgde avond inclusief kaarten voor de première, een exclusieve preview, de catering en het programmaboek.
  • Uitnodiging voor een selectie van premières van Nationale Ballet & Opera en toegang tot de aansluitende feestelijke premièreborrel.
  • Korting voor uw medewerkers op geselecteerde voorstellingen.
  • Eén keer per jaar kosteloos gebruik van één van de ontvangstruimtes van Nationale Opera & Ballet voor uw eigen evenement, bijvoorbeeld voor een presentatie, vergadering, workshop of diner.
  • Als partner bent u van harte welkom achter de schermen en heeft u de mogelijkheid om speciale activiteiten bij te wonen zoals repetities, masterclasses en bijzondere optredens.
  • De mogelijkheid om extra kaarten bij te kopen tegen basistarief (Nationale Opera & Ballet hanteert een zogeheten systeem van ‘dynamic pricing’).