Nationale Opera & Ballet presenteert

Foyeravonden Stap in de wereld van de voorstelling

Live-optredens en achtergronden

Tijdsduur 1:30

Goed nieuws! Ook met de aangescherpte coronamaatregelen kan de foyeravond doorgaan voor publiek!

Muzikale avond waar de opera's en balletten op een toegankelijke manier worden uitgediept.

In het kort

Tijdens iedere Foyeravond staat een van onze opera’s of balletten centraal. In de foyer van Nationale Opera & Ballet kijkt en luistert u naar live-optredens en leert u meer over de ontstaansgeschiedenis en actuele zeggingskracht van de voorstelling.

Een paar weken voor de première, terwijl het maakproces nog in volle gang is, nodigen we makers, zangers, dansers of andere experts uit om hun liefde voor de voorstelling te delen. Soms is één spreker uw gids, andere keren komen diverse personen aan het woord; altijd valt er live muziek of dans te genieten. Een prachtige manier om opera en ballet van nabij te beleven.

Corona-maatregelen
Uw veiligheid staat voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen genomen voor een prettig bezoek aan ons theater. Wat moet u weten?

veilig-bezoek

Foyeravonden seizoen 2020 - 2021

ma 2 november - Le nozze di Figaro - Calmer Roos - opera sessions

Meer informatie:

Foyeravond Le nozze di Figaro

di 15 december - Aida - opera

ma 15 februari - Oedipus Rex / From 'Antigone'  | OFF - ballet en opera

ma 12 april - Anna Bolena - opera 

ma 17 mei - La damnation de Faust - Calmer Roos - opera sessions

Entree 

Om 20.00 uur gaan de deuren en de bar open; de avond begint om 20.30 uur en zal ongeveer een uur en een kwartier duren. Er is geen pauze. 

Standaard - € 10
Studenten - € 7,50
 

Prijzen zijn exclusief boekingskosten. Kaarten voor voorstellingen kunnen apart worden aangeschaft.

Geefkringleden en Patrons
Bent u Geefkringlid van De Nationale Opera? Dan nodigt De Nationale Opera u van harte uit om de Foyeravonden - met het thema opera - als onze gast, gratis te bezoeken. Aanmelden kan via steun@operaballet.nl of 020 551 8823.

Bent u lid van de Geefkringen van Het Nationale Ballet? Dan nodigt Het Nationale Ballet u van harte uit om de Foyeravonden - met het thema ballet - als onze gast, gratis te bezoeken. Aanmelden kan via balletvrienden@operaballet.nl

Patrons van Nationale Opera & Ballet zijn welkom bij de foyeravonden van zowel opera als ballet. Aanmelden kan via steun@operaballet.nl.