De Nationale Opera presenteert

Opera Forward Festival 2019 Identiteit en confrontatie

Koop kaarten Of bel:
+3120 625 5455

28 februari t/m 17 maart 2019

Identiteit en confrontatie

In maart 2019 presenteert De Nationale Opera de vierde editie van het Opera Forward Festival, met als centraal thema Identiteit en Confrontatie. Opera Forward is de plek waar De Nationale Opera ruim baan geeft aan nieuwe werken, originele initiatieven en jong talent. Gedurerende twee weken (van 28 februari t/m 17 maart) zijn er vijf opera's, lezingen, documentaires en talentproducties te bezoeken.

het programma     koop kaarten

Vijf opera's

Er worden vijf vernieuwende opera's gepresenteerd op verschillende locaties: in Nationale Opera & Ballet, Muziekgebouw aan het 't IJ, Westergasfabriek en Internationaal Theater Amsterdam (ITA).

meer info

 

Opera's door studenten

Een nieuwe generatie operamakers. Studenten van verschillende conservatoria, academies en universiteiten komen samen om hun droom te realiseren. Opera maken.

Meer info

 

OFF days

Midden in het festival staan er drie dagen geheel in het teken van de operamakers van de toekomst. Centraal staan de premières van zes Talent-producties, korte opera’s gemaakt door interdisciplinaire studententeams. Daarnaast zijn er lezingen, debatten en activiteiten georganiseerd voor en door studenten en jonge theatermakers.

Meer info

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het complete festivalprogramma, zie:

operaforwardfestival.nl

Founding Partners

    

 

 

Productiepartner

 

Partners

 

Jonge Musici Fonds, Aafje Heynis Fonds & Romke Kalma Fonds