Nationale Opera & Ballet presenteert

MM&M: Jenůfa

Deze productie was te zien in oktober 2018

DEZE ACTIVITEIT IS VOOR LEDEN VAN MY MUSE & ME

Voorstellingsbezoek + inleiding en drankje

Ontdek met My Muse & Me de fonkelnieuwe productie van de emotionele en aangrijpende opera Jenůfa. Regieassistent Dorike van Genderen vertelt je voorafgaand aan de voorstelling onder het genot van een gratis drankje álles over de opera en waar je op moet letten in de regie van Katie Mitchell. In de pauze bieden we je ook weer een pauzedrankje aan.

Het programma

19:15 - kom naar het entresol voor een gratis drankje
19:30 - op het entresol: de inleiding van Dorike van Genderen
20:00 - start voorstelling
1e pauze - gratis pauzedrankje op het entresol

De opera

Jenůfa is een fel psychologisch-realistisch familiedrama. In een afgelegen dorpsgemeenschap raakt de jonge Jenůfa ongehuwd zwanger. De vader van het kind laat haar in de steek. Jenůfa's pleegmoeder wil haar reputatie redden door van haar een acceptabele bruid te maken, zonder buitenechtelijk kind. Ze gaat over tot een ijskoude daad.

My Muse & Me

Dit evenement is voor leden van My Muse & Me, het jongerenlabel van Nationale Opera & Ballet. Iedereen tussen de 16 en 35 jaar kan voor slechts €20,- lid worden van My Muse & Me, en zo niet alleen met korting naar opera en ballet, maar ook nog eens gratis deelnemen aan de activiteiten van My Muse & Me rond voorstellingen.

In het kort

Op 9 oktober