Nationale Opera & Ballet presenteert

MM&M: 26 maart 2019 | Het Zwanenmeer - Uitverkocht Deze activiteit is uitverkocht

Deze productie was te zien in maart 2019

DEZE ACTIVITEIT IS VOOR LEDEN VAN MY MUSE & ME | UITVERKOCHT

Neem een introducé(e) mee voor dezelfde prijs!

Het Zwanenmeer wordt vaak het ‘ballet der balletten’ genoemd, waarbij deze versie van Rudi van Dantzig uitblinkt in emotionele zeggingskracht. En omdat dit een introductieactiviteit is, mag je voor hetzelfde kortingstarief een +1 meenemen! Wij zorgen voor de inleiding en een drankje! Superleuk, toch?

Uitverkocht? Ga sprinten!

Helaas zijn er niet onbeperkt kaarten beschikbaar voor onze activiteiten. Dit heeft te maken met verschillende factoren, waaronder de capaciteit van de ruimte waar we onze inleidingen en pauzedrankjes verzorgen. Zorg dus altijd dat je er snel bij bent als je een activiteit absoluut niet wilt missen.

Vis je toch achter het net? Je kunt dan altijd nog sprinten naar een voorstellingsdatum naar keuze. Je koopt je sprintkaartje vanaf 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de voorstelling. Gewoon online, vanuit je luie stoel. Hoe je dit precies doet lees je hier.

My Muse & Me

Dit evenement is voor leden van My Muse & Me, het jongerenlabel van Nationale Opera & Ballet. Iedereen tussen de 16 en 35 jaar kan voor slechts €20,- lid worden van My Muse & Me, en zo niet alleen met korting naar opera en ballet, maar ook nog eens gratis deelnemen aan de activiteiten van My Muse & Me rond voorstellingen.