Nationale Opera & Ballet presenteert

International Young Patrons Gala Hét culturele event van het jaar

$ $
Deze productie was te zien in juni 2019

Hét culturele event van het jaar

Op vrijdag 28 juni 2019 is de derde editie van het jaarlijkse Gala van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet. Verschijn in je mooiste gala-outfit op de rode loper voor hét culturele event van het jaar. Vorig jaar was het ruim van te voren uitverkocht dus wees er snel bij!

Dress code: black tie (long dress)

 

Leden van de Young Patrons Circle krijgen een gratis kaart voor het International Young Patrons Gala en toegang tot de exclusieve afterparty. Ben je nog geen lid? Meld je aan als Young Patron en ontvang een gratis kaart.

Join the Young Patrons Circle
Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

Feestelijke avond vol opera en ballet
Het International Young Patrons Gala is de enige avond van het jaar waarop opera en ballet het podium delen. De avond begint met een rode loper, gevolgd door een zaalprogramma vol unieke en gevarieerde optredens van de crème de la crème van de opera- en balletwereld. Daarna gaat het feest door in de foyer van Nationale Opera & Ballet met dj's en de heerlijkste 'drinks & bites'. En ... na het feest is er nog de zeer exclusieve afterparty op een externe locatie (alleen gastenlijst; alle Patrons +1 worden uitgenodigd).

Programma
De voorbereidingen voor het gala zijn inmiddels in volle gang. De avond staat in het teken van jong talent en licht onze beide kunstvormen uit en brengt ze samen. Bijzonder is dat dit jaar het gala wordt geregisseerd door een jong, artistiek duo: Peter Leung, young creative associate bij Het Nationale Ballet, en Lisenka Heijboer, jong en getalenteerd operaregisseur. Het zaalprogramma wordt in aanloop naar het International Young Patrons Gala 2019 bekend gemaakt.

Het Internationale Young Patrons Circle Weekend
Voor onze buitenlandse gasten en internationale gasten wonend in Amsterdam, hebben we een speciaal programma gecureerd van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2019. Geniet van het gala en bezoek Amsterdams hoogtepunten. Neem contact op met ypc@operaballet.nl voor speciale hotelkortingen en bezoek gloobles/amsterdam voor de beste brunch-, lunch- en dineradressen in de stad.

Vrijdag 28 juni: ticket voor het International Young Patrons Circle Gala & Afterparty
Zaterdag 29 juni: exclusief sit down diner met de steering committee, ambassadors, balletdansers en operazangers
Zondag 30 juni: privébezoek aan het Rijksmuseum & het Stedelijk Museum en een feestelijke high tea

Productie Partners

    

Floral Partner