Nationale Opera & Ballet presenteert

International Young Patrons Gala

Hét culturele event van het jaar

Op vrijdag 1 juni 2018 is het jaarlijkse Gala van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet. Voeg je naast ons op de rode loper en geniet met ons van al het moois dat Nationale Opera & Ballet te bieden heeft!

Leden van de Young Patrons Circle krijgen een gratis kaart en toegang tot onze exclusieve afterparty. Bent u nog geen lid?  Registreer hier om een Young Patron te worden.

Dress code: black tie (lange jurk).

 

Avond vol magie

Het International Young Patrons Gala is een unieke avond vol magie en bijzondere optredens - dit is de enige avond van het jaar waarin opera en ballet hetzelfde podium delen. Na afloop van de voorstelling zal het feestje doorgaan met enkele verrassingsvoorstellingen. Kortom.... dit is een onvergetelijk Gala met een even spannende afterparty. (Beperkte ruimte voor the afterparty: alleen gastenlijst; alle Patrons +1 worden uitgenodigd)

Bekijk de aftermovie van vorig jaar.

Programma

Voorlopig houden we het programma geheim, maar bereid je maar vast voor op een aantal hoogtepunten uit ons repertoire, uitgevoerd door onze beste dansers en zangers. Vorig jaar stond Sarcasmen van Hans van Manen op het programma van het Gala, gedanst door de sterren van Het Nationale Ballet, Igone de Jongh en Marijn Rademaker, de witte akte uit Het Zwanenmeer en aria's uit Die Zauberflöte, Jevgeni Onjegin en La traviata. De avond wordt gepresenteerd door Anna Drijver.

 

Culinaire ervaring

Geniet van een lopend buffet met typische gerechten en culinaire hapjes uit de beste Amsterdamse (Michelin-sterren) restaurants en de beste Nederlandse producenten. Eten en drinken zijn inbegrepen in het kaartje.

Koop nu kaarten

Tickets voor HET gala van het jaar zijn nu te koop! Naast leden van de Young Patrons Circle van de Nationale Opera & Ballet, zijn er op deze feestelijke avond jonge donateurs van opera en ballethuizen en grote culturele instellingen over de hele wereld aanwezig, maar ook (internationale) beroemdheden, VIP' s, invloedrijke mensen en leden van andere jonge professionele netwerken.

Voor een beperkte tijd kun je 'earlybird' kaarten kopen tegen 10% korting. Bovenaan de pagina vind je een link naar de kaartverkoop. Leden van de Young Patrons Circle ontvangen een gratis kaart. Als je nog geen lid bent, kun je je hier registreren.

 

International Young Patrons Weekend

Buitenlandse bezoekers van het Gala kunnen zich inschrijven voor het International Young Patrons Weekend met een ‘kick off’ op vrijdag met het Gala. Op zaterdag en zondag volgt een bezoek aan het cultureel erfgoed en aan de hotspots van Amsterdam.

Op het programma staan verder nog een champagnebrunch aan de gracht, privé-rondleidingen in enkele van de grootste musea en internationaal gerenommeerde galerieën en een exclusief diner in het Pulitzer Hotel. Voor RSVP, klik hier.

meer info

 

Ambassadors

Nicoline Beerkens

Lillian Bennink

Hanna Bervoets

Diorno Braaf

Lucrezia Buccellati

Melissa Chapski

Nathalie De Clerck

Michaela DePrince

Victoria Dreesmann

Liza Chloë van Duyn

Pieter Eckhardt & Floor Zijlstra

Cato van Ee

Bernou van der Ent

Gabriel Ercicia

Anne Kaisa Faber

Sarah Fetter

Judith Goudsmit

Nicole Huisman

Janey van Ierland

Dorine Janssens

Koen Kardashian

Geraldine Kemper

Joseph Susanna & Louis Klibansky

Sophie Kloosterman

Charlotte Lagendijk

David Laport

Jetteke van Lexmond

Olivia Lonsdale

Maia Makhateli

Anna Ol

Thomas Oliemans

Juano Queen

Marijn Rademaker

Liesbeth Rasker

Constance Scholten

Wende Snijders

Nathalie Alica Streng

Emilie Tabor

Cicely Telman

Stefano Theodoli

Anneke Torenstra

Hanna Verboom

Sanne Vloet

Sanne Vogel

Walewein Warneke

Géza Weisz

 

Presenting partner

Mercedes-Benz

Partner

ADAM