Nationale Opera & Ballet presenteert

Dansers van Morgen Eindvoorstelling Nationale Balletacademie 2018

Deze productie was te zien in juli 2018

Ballet in al zijn variëteit

De voorstellingen van de Nationale Balletacademie in Nationale Opera & Ballet vormen sinds enkele jaren een verrassend hoogtepunt aan het einde van het academiejaar. In Dansers van Morgen treden alle leerlingen en studenten van de Nationale Balletacademie voor het voetlicht. Jong en nóg jonger delen het podium in beroemde klassieke balletten, werelddans en hedendaagse meesterwerken. Plezier, passie en tomeloze energie staan in deze dansvoorstelling voorop!

Eindvoorstelling Nationale Balletacademie 2018

Een bijzondere plek in de Dansers van Morgen-editie wordt ook dit jaar ingenomen door het werk van docent en choreograaf Iva Lešić. Zij creëert een nieuw ballet naar aanleiding van de 200-ste geboortedag van de wereldberoemde choreograaf Marius Petipa. Daarnaast wordt de Mazurka uit de Grand Pas Classique uit het ballet Paquita tijdens Dansers van Morgen uitgevoerd.

Dansers van Morgen toont ballet in al zijn variëteit: van klassieke meesterwerken tot hedendaagse creaties van bekende choreografen, waarin de grenzen van het ballet worden opgerekt.

Meer informatie over de Nationale Balletacademie kun je vinden op:

nationaleballetacademie.nl

Fotografie: Antoinette Mooy

Prijzen

1e rang € 30,00 / € 27,50* (waarvan € 2,50 ten goede komt aan talentontwikkeling)
2e rang € 22,50 / € 20,00* (waarvan € 2,50 ten goede komt aan talentontwikkeling)
3e rang € 17,50 / € 15,00*

*= CJP/Stadspas en jongeren onder de 16 jaar