Het Nationale Ballet presenteert

Jump Dansdag 2017 Voor jonge dansliefhebbers

Deze productie was te zien in juni 2017

Dansdag voor fans

Tijdsduur 9:30 - 15:30

Jump, de fanclub van Het Nationale Ballet, organiseert jaarlijks een Dansdag voor alle fans. Deze dag boordevol leuke balletactiviteiten vindt dit jaar plaats op 24 juni.

In het kort

Fans kunnen zich – in hun eigen leeftijdsgroep – opgeven via een mailing. Deze mailing krijg je alleen als je een lidmaatschap hebt van Jump. Heb je een lidmaatschap, maar geen mail ontvangen, geef dit dan aan bij jump@operaballet.nl. Meer informatie over de Jump Dansdag vind je op de speciale website:

Jump Dansdag

 

Uitvoering

Een belangrijk onderdeel van de Dansdag is de uitvoering door Het Nationale Ballet. Deze voorstelling vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Ook ouders, broertjes en zusjes van Jumpfans kunnen deze speciale voorstelling bijwonen. Zij kunnen voor deze voorstelling tickets kopen à € 5 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er dus snel bij.

koop kaarten

 

Rondleiding voor ouders

Ouders van Jumpfans bieden we de mogelijkheid om tijdens de Dansdag een rondleiding achter de schermen te volgen. Terwijl uw zoon of dochter meedanst in een themaworkshop, verkent u zelf het theater vanaf een hele andere kant. De rondleidingen duren één uur en laten de schatkamers van ons theater zien. Ook hier geldt dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is!

rondleiding reserveren

Kom ook naar de Jump Dansdag!