Narnia wordt GRIMM

Voor de reprise van de voorstelling Narnia: de leeuw, de heks en de kleerkast  zijn totaal onverwacht de rechten niet verkregen. Dat betekent dat wij Narnia niet mogen opvoeren.

Het Nationale Ballet en ISH hebben daarom besloten een nieuwe voorstelling te produceren, in de lijn van Narnia, met hetzelfde artistieke team en voor dezelfde leeftijd (8+): GRIMM, een spectaculaire reis door een sprookjeswereld.

Heeft u kaarten voor Narnia? Dan blijven deze natuurlijk geldig voor de nieuwe voorstelling GRIMM. Wij verwachten wederom een hoogstaande kwalitatieve voorstelling, die u een prachtige theateravond zal bezorgen.

GRIMM gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen denderen in een geestige parade van sprookjesfiguren. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.

In een volstrekt nieuwe bewerking maken Marco Gerris en Ernst Meisner een compilatie van 'the best of' Grimm-verhalen, doorspekt met magie en eigentijdse elementen. Na het enorme succes van Narnia is GRIMM opnieuw een spannende samenwerking van de Junior Company met ISH Dance Collective,. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen.

Meer informatie

Heeft u vragen over uw kaarten, dan kunt u contact opnemen met de Kassa van Nationale Opera & Ballet: 020 625 5455 of kassa@operaballet.nl.