Weer open voor publiek met 'Zomerzang'!

Weer open voor publiek met 'Zomerzang'!

9 juni 2020

RECITALSERIE MET NEDERLANDSE ZANGERS

Van maandag 22 juni t/m donderdag 2 juli presenteert De Nationale Opera Zomerzang, een recitalserie met Nederlandse operazangers in de grote zaal van Nationale Opera & Ballet.

Zangers waaronder Maarten Engeltjes, Lenneke Ruiten, Peter Gijsbertsen, Claron McFadden en Thomas Oliemans zingen ieder een eigen programma van ongeveer een uur. Ook is er een speciaal programma met de jonge artiesten van De Nationale Opera Studio. De recitals bestrijken een breed repertoire, met werken van onder anderen Händel, Mozart, Mahler, Strauss en Barber.

Het is voor het eerst sinds de invoering van de coronamaatregelen dat er op het podium van Nationale Opera & Ballet weer wordt opgetreden voor een live publiek! In juni vinden de concerten plaats met maximaal 30 mensen in de zaal, op 1 en 2 juli met maximaal 100. Nationale Opera & Ballet neemt daarbij uitgebreide veiligheidsmaatregelen in acht.

Start verkoop: dinsdag 16 juni om 12.00 uur.

Zomerzang bij De Nationale Opera
22 juni t/m 2 juli 2020
Met: Karin Strobos, Marcel Beekman, Maarten Engeltjes, Peter Gijsbertsen, Helena Rasker, Lenneke Ruiten, Claron McFadden, Thomas Oliemans, Michael Wilmering en de zangers van De Nationale Opera Studio.
Repertoire: o.a. Barber, Beethoven, Faure, Händel, Lehár, Mahler, Mozart, Strauss.

Foto: Kim Krijnen