My Muse & Me zoekt een marketing bestuurslid!

My Muse & Me het jongerenlabel van Nationale Opera & Ballet zoekt een marketing bestuurslid!

Wie zijn wij

Nationale Opera & Ballet bevindt zich in hartje Amsterdam op het Waterlooplein en is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Internationaal behoort Nationale Opera & Ballet tot de top 5 in de wereld. My Muse & Me maakt dit alles toegankelijk en gooit de deuren van Nationale Opera & Ballet wagenwijd open voor iedereen van 16 t/m 35 jaar! Voor slechts €20,- per jaar word je lid en ga je niet alleen met korting naar opera en ballet, maar kan je ook gratis deelnemen aan inleidingen en activiteiten van My Muse & Me rondom voorstellingen.       

My Muse & Me heeft meer dan 1000 leden en is groeiende. Het bestuur wordt geleid door zeven enthousiaste vrijwilligers, bestaande uit ambitieuze studenten en young professionals, en ondersteund door Nationale Opera & Ballet. Er wordt tweewekelijks ’s avonds vergaderd in het gebouw van Nationale Opera & Ballet en een aantal keer per seizoen is aanwezigheid tijdens kantooruren vereist. Daarnaast host My Muse & Me in gedurende het seizoen inleidingen op voorstellingsavonden.    
 

Wat ga je doen

Er zijn twee marketing bestuursleden. Samen werk je aan de contentplanning voor o.a. de social media kanalen, je houdt de website bij en verstuurt nieuwsbrieven gericht op het activeren van de leden. Hierbij werk je nauw samen met de marketeers van Nationale Opera & Ballet. Tijdens activiteiten vertegenwoordig je My Muse & Me en stap je makkelijk op mensen af. De functie van marketing bestuurslid is onbezoldigd en neemt gemiddeld 4 uur per week in beslag. De ene week wat meer dan de andere week. We zoeken daarom iemand die redelijk flexibel is. 

Wij zoeken iemand die:

- Nieuwsgierig is naar opera en ballet en dit graag wil delen;   
- De marketingstrategie ontwikkelt en coördineert/uitvoert;    
- Leuke posts en nieuwsbrieven verzorgt;         
- Zowel strategisch sterk als hands-on is;          
- Super gemotiveerd is, oplossingsgericht en secuur werkt;      
- Zich kan identificeren met de doelgroep;
- Flexibel en 4 uur per week beschikbaar;         
- Enige kennis over marketing is een pré;         
- Wonend in Amsterdam is een pré;     
- Kennis over opera en ballet is niet vereist.     

Wij bieden:

- Bestuurservaring bij een culturele topinstelling;         
- Bijwonen van opera- & balletvoorstellingen;  
- Een plek om jezelf verder te ontwikkelen;      
- Ruimte voor eigen inbreng en projecten;       
- Een leuke tijd in een gezellig en ambitieus team. 
    
Herken jij jezelf hierin? Stuur je motivatiebrief en cv dan vóór 16 augustus naar muse@operaballet.nl o.v.v. ‘sollicitatie ledencontact bestuurslid’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 23 augustus in de avonduren. Het bestuur start het nieuwe seizoen half augustus. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, stuur gerust een mail naar muse@operaballet.nl.