Alejandro Zwartendijk nodigt je uit voor de Jump Dansdag

Alejandro
Jump

Online Dansdag

Dans jij online mee tijdens de Jump Dansdag van 2021? Hoewel de Dansdag in verband met de geldende coronamaatregelen dit jaar helaas niet in ons theater kan plaatsvinden, belooft het een dag te worden die je niet wil missen! 

 

Jump

Programma

Voor de Jump Dansdag 2021 hebben wij drie speciale programma's samengesteld voor onze leden van verschillende leeftijden. 

- Programma 4-6 jaar: (hele dag beschikbaar) Dans mee met een toffe dansvideo!

- Programma 7-11 jaar: 11:30-12:30: Live balletles van Florianne Dobrowolski

- Programma 12-16 jaar: 13:00-14:00: Live balletles van Wendeline Wijkstra

Programma

4-6 jaar

Gehele dag: Dans dit jaar de sterren van de hemel in je eigen woonkamer! Zet de video aan en dans mee! De link naar de video ontvang je via de nieuwsbrief.

 

7-11 jaar

11:30-12:30: Een live balletles via Zoom van Florianne Dobrowolski. Dans mee op prachtige muziek van de Notenkraker & Muizenkoning. Wat een spannend ballet is dat toch, met muizen, soldaten en sneeuwvlokjes. Ook reizen we door verschillende (muzikale) landen. De link naar de zoom les krijg je via de mail als je je hebt opgegeven voor de dansdag.

 

12-16 jaar

13:00-14:00: Een live balletles via Zoom van de enige echte Wendeline Wijkstra! Zij danst al 13 jaar voor Het Nationale Ballet en je kunt haar wel eens gezien hebben in een video voor Jump, of bij een Jump Dansdag. Wendeline zal je een leuke balletles geven die je volgt via zoom. Mis deze toffe balletles niet! De link naar de zoom les krijg je via de mail als je je hebt opgegeven voor de dansdag.

 

Je ontvangt de link naar de balletles per email. Geen email ontvangen? Mail jump@operaballet.nl

Jump

Kosten

De dansdag is exclusief voor leden van Jump en helemaal gratis! Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan via de link hieronder! Een lidmaatschap voor Jump kost €15,- per jaar. 

Meld je aan voor Jump

 

Dansdag

Test je kennis

Ben jij een echte balletkenner? Kies dan hieronder de quiz voor balletliefhebbers van jouw leeftijd en test je kennis!