Season presentation 2019-2020

Nationale Opera & Ballet kijkt terug op een bijzonder jaar. Een jaar waarin Pierre Audi, als directeur van De Nationale Opera, afscheid heeft genomen en waarin de nieuwe directeur Sophie de Lint van hem de fakkel overnam. Het Nationale Ballet startte het seizoen als vanouds op met een groots en feestelijk Gala.

Terwijl er voor de komende maanden nog een aantal enerverende en verrassende producties in de startblokken staat, zoals Requiem, de gloednieuwe choreografie van David Dawson  en Girls of the Golden West in de regie van Peter Sellars tijdens het Opera Forward Festival, bereiden wij ons al weer voor op seizoen 2019 - 2020. Daar betrekken we u graag bij.

Wij nodigen u als trouwe bezoeker uit voor een exclusieve vooruitblik op seizoen 2019-2020. Op zaterdag 23 februari licht de directie de programmering toe en zijn er optredens van Het Nationale Ballet en De Nationale Opera.

De seizoensbrochure valt rond het weekend van 23/24 februari bij u op de mat. Bij de brochure ontvangt u de abonnementenbijlage en het bestelformulier.

De seizoenspresentatie vindt plaats in Nationale Opera & Ballet, Amstel 3, Amsterdam.

U kunt kiezen uit twee tijdstippen:

13.00 - 14.00 uur
15.00 - 16.00 uur

De foyer is een uur voor aanvang open.

De uitnodiging is persoonlijk en geldig voor maximaal
vier personen.

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 23 februari!

Online plaatsen reserveren