My Muse & Me

More Opera & Ballet (for less)

 

My Muse & Me gooit de deuren van Nationale Opera & Ballet wagenwijd open voor iedereen van 16 tot 35 jaar! Als lid krijg je korting op tickets en ben je welkom bij toffe evenementen rondom de voorstellingen van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

Meld je aan

Ontdek meer opera en ballet met My Muse & Me

De voordelen

Laat je verrassen! Voor slechts €20 per jaar kun je:

 

 • met korting naar de opera- en balletvoorstellingen in de My Muse & Me selectie (16- 24 jaar 75% korting , 25-30 jaar 50% en 31-35 jaar 25%);
   
 • ruim van tevoren met korting kaarten kopen voor deze voorstellingen (vanaf de start van de reguliere kaartverkoop);
   
 • bij de voorstellingen in de selectie organiseert My Muse & Me een speciaal randprogramma;
   
 • met last-minute sprintkorting naar alle niet-uitverkochte voorstellingen in Nationale Opera & Ballet;
   
 • kennismaken met kunstvormen en makers;
   
 • ontmoet andere jonge opera- en balletliefhebbers.

My Muse & You?

Wil jij ook met fikse korting naar opera en ballet? Meer weten over de verschillende kunstvormen? Samen met andere jonge mensen die ene opera- of balletvoorstelling beleven die je écht raakt? Meld je dan nu aan voor My Muse & Me!

Meld je nu aan

Activiteiten en sprinten: hoe koop je kaarten?

Je kunt kaarten met korting kopen uit de My Muse & Me selectie. Voor alle overige voorstellingen in Nationale Opera & Ballet kun je een dag van tevoren vanaf 13:00 online een kaartje met MM&M-korting kopen (sprinten).

We hebben een handig stappenplan voor je gemaakt om tickets te  kopen:

Stap 1: ga naar shop.operaballet.nl.
Stap 2: klik (bovenin je scherm) op ‘Mijn account’.
Stap 3: log in met je e-mailadres en je wachtwoord. Als je niet eerder een wachtwoord hebt gehad hebben we je wachtwoord ingesteld als Welkom1! (je wordt na de eerste keer inloggen gevraagd om dit te wijzigen).
Stap 4: wanneer je ingelogd bent kun je op ‘Home’ klikken en de voorstelling opzoeken waar je een kaartje voor wilt kopen.
Stap 5: als je in het zaaloverzicht op een plaats naar keuze klikt (voor opera’s rang 3 of lager, voor balletten rang 2 of lager) zie je de mogelijkheid om het kaartje met MM&M-korting te kopen.

 

Nog vragen?

Kijk of je antwoord te vinden is bij onze veelgestelde vragen.

 

Activiteiten

MM&M: Cinderella - Uitverkocht

Hou je van klassieke verhalende balletten? Loop dan Cinderella niet mis! Wij bieden je een inleiding en een (pauze)drankje aan bij dit ultieme kerstballet!

Read more

MM&M: Oedipe

Ontdek met My Muse & Me het muzikale en visuele spektakel Oedipe, het meesterwerk van George Enescu. Wij zorgen voor een inleiding en een drankje!

Read more

MM&M: Porgy and Bess

In The Gershwins' Porgy and Bess combineerde hij jazz met de westerse operatraditie en Afro-Amerikaanse en Russisch-Joodse muziek.

Read more

MM&M: Juditha Triumphans

Vivaldi’s allegorische oratorium Juditha Triumphans met zijn spannende plot behoort tot de stukken die niet voor het theater geschreven zijn.

Read more

MM&M: Ode aan de Meester

Van Manens meesterschap wordt wereldwijd al vele decennia erkend. Met deze magistrale voorstelling uit 2017 vierden we de 85ste verjaardag van meesterchoreograaf Hans van Manen.

Read more

MM&M: Requiem

De Britse David Dawson –Associate Artist bij Het Nationale Ballet – is een van de meest gevraagde choreografen van dit moment.

Read more

MM&M: Het Zwanenmeer - Uitverkocht

Het Zwanenmeer wordt vaak het ‘ballet der balletten’ genoemd, waarbij deze versie van Rudi van Dantzig uitblinkt in emotionele zeggingskracht.

Read more

MM&M: Tannhäuser

De ‘romantische Oper’ Tannhäuser van Wagner is een echte ‘zangersopera’, met prachtige koorpartijen. De Duitse regisseur Christof Loy tekent voor een nieuwe enscenering.

Read more

MM&M: Madama Butterfly

Robert Wilsons wonderschone enscenering van Puccini’s hartverscheurende Madama Butterfly accentueert met zijn strakke stilering de tragiek van het verhaal.

Read more

MM&M: Pelléas et Mélisande

In het Holland Festival 2019 presenteert DNO een nieuwe productie van Pelléas et Mélisande geleid door Daniele Gatti.

Read more

MM&M: Van Manen, Forsythe, Arqués

Aan het eind van het seizoen drie bijzondere premières van drie generaties choreografen.

Read more