Dutch National Opera presents

Opera Forward Festival 2018 Embrace the unknown

This show was to been seen in March 2018

13 t/m 26 maart 2018

Embrace confrontation

Opera Forward Festival (13 t/m 26 maart) is dé plek waar ruim baan wordt gegeven aan toonaangevende nieuwe werken, nieuwe initiatieven en nieuwe talenten. Twee weken zijn er zes opera's, lezingen, documentaires en talentproducties te bezoeken.

 

het programma     koop kaarten

Bekijk de teaser van Opera Forward Festival

Zes opera's

Deze editie van het festival presenteert zes vernieuwende opera’s, verdeeld over de mooiste concert- en theaterzalen van Amsterdam.

Meer info

 

Opera's door studenten

Tijdens Opera Forward gaan 6 korte opera’s in première, gemaakt door interdisciplinaire studententeams.  Deze voorstellingen zijn een laboratorium waarin de makers van morgen de gelegenheid krijgen nieuwe samenwerkingen uit te proberen en te presenteren. Het werkproces staat hierbij centraal.

Meer info

 

OFF days

Midden in het festival staan er drie dagen  –15, 16 en 17 maart – geheel in het teken van de operamakers van de toekomst. Centraal staan de premières van zes Talent-producties, korte opera’s gemaakt door interdisciplinaire studententeams. Daarnaast zijn er  lezingen, debatten en activiteiten georganiseerd voor en door  studenten en jonge  theatermakers.

Meer info

Founding Partners

    

 

 

Productiepartner

 

Partners

 

Jonge Musici Fonds, Aafje Heynis Fonds & Romke Kalma Fonds