My Muse & Me zoekt een ledencontact bestuurslid!

My Muse & Me het jongerenlabel van Nationale Opera & Ballet zoekt een ledencontact bestuurslid!

Wie zijn wij

Nationale Opera & Ballet bevindt zich in hartje Amsterdam op het Waterlooplein en is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Internationaal behoort Nationale Opera & Ballet tot de top 5 in de wereld. My Muse & Me maakt dit alles toegankelijk en gooit de deuren van Nationale Opera & Ballet wagenwijd open voor iedereen van 16 t/m 35 jaar! Voor slechts €20,- per jaar word je lid en ga je niet alleen met korting naar opera en ballet, maar kan je ook gratis deelnemen aan inleidingen en activiteiten van My Muse & Me rondom voorstellingen.       

My Muse & Me heeft meer dan 1000 leden en is groeiende. Het bestuur wordt geleid door zeven enthousiaste vrijwilligers, bestaande uit ambitieuze studenten en young professionals, en ondersteund door Nationale Opera & Ballet. Er wordt tweewekelijks ’s avonds vergaderd in het gebouw van Nationale Opera & Ballet en een aantal keer per seizoen is aanwezigheid tijdens kantooruren vereist. Daarnaast host My Muse & Me in gedurende het seizoen inleidingen op voorstellingsavonden.    
 

Wat ga je doen

Als ledencontact bestuurslid ben je het aanspreekpunt voor de leden en werk je nauw samen met de kassa, datamanager en marketeers van Nationale Opera & Ballet. Je houdt meerdere malen per week de mailbox bij en beantwoordt de vragen van leden en geïnteresseerden Daarnaast regel jij de praktische zaken voor inleidingen en activiteiten. In deze functie is het ook mogelijk om je bezig te houden met de marketingactiviteiten. Tijdens activiteiten vertegenwoordig je My Muse & Me en stapt makkelijk op mensen af. De functie van ledencontact bestuurslid is onbezoldigd en neemt gemiddeld 4 uur per week in beslag. De ene week wat meer dan de andere week. We zoeken daarom iemand die flexibel is. 

Wij zoeken iemand die:

- Nieuwsgierig is naar opera en ballet en dit graag wilt delen;   
- Meerdere malen per week de mailbox kan checken;  
- Graag dingen regelt en gestructureerd werkt; 
- Verbindend is en een goede tone of voice heeft;        
- Super gemotiveerd is, representatief, oplossingsgericht en vasthoudend;       
- Zich kan identificeren met de doelgroep;
- Flexibel en 4 uur per week beschikbaar is;      
- Wonend in Amsterdam is een pré;     
- Kennis over opera en ballet is niet vereist.

Wij bieden:

- Bestuurservaring bij een culturele topinstelling;         
- Bijwonen van opera- & balletvoorstellingen;  
- Een plek om jezelf verder te ontwikkelen;      
- Een leuke tijd in een gezellig en ambitieus team.  
    
Herken jij jezelf hierin? Stuur je motivatiebrief en cv dan vóór 16 augustus naar muse@operaballet.nl o.v.v. ‘sollicitatie ledencontact bestuurslid’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 23 augustus in de avonduren. Het bestuur start het nieuwe seizoen half augustus. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, stuur gerust een mail naar muse@operaballet.nl.