Kortingen

Om onze voorstellingen toegankelijk te maken voor iedereen, bieden wij kortingen aan voor specifieke groepen. Bekijk hier of u in aanmerking komt.

CJP
Op vertoon van uw CJP-pas krijgt u korting op alle voorstellingen, een korting van €4 tot €10 op de reguliere toegangsprijs.

 

Jeugd tot en met 16 jaar
Jongeren die kunnen aantonen dat ze onder de 17 zijn, komen in aanmerking voor de jeugdkorting welke gelijk is aan de CJP-korting (ook zonder CJP-pas).

 

Studenten
Nationale Opera & Ballet geeft studenten de mogelijkheid om voor € 15,- (+ €2 online servicekosten)  voorstellingen te bezoeken. Meld je aan voor de Studenten Alert om aanbiedingen te ontvangen per mail. Voor niet-uitverkochte voorstellingen kunnen studenten vanaf 13:00 uur op de dag van de voorstelling kaarten kopen via de online kaartverkoop. Anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling kan dit ook aan de Kassa. Deze korting is alleen geldig al er een bewijs van inschrijving kan worden getoond. Een collegekaart is alleen geldig als er duidelijke en geldige data op vermeld staan.

 

Opera & Ballet Flirt
Onder de dertig en nog nooit een opera- of balletvoorstelling bezocht? Neem dan deel aan een Opera & Ballet Flirt: kaart + rondleiding + pauzecocktail voor maar € 20. Inschrijven kan vanaf een maand voor de premièredatum. Kijk op de speciale Opera & Ballet flirt-pagina: Opera & Ballet flirt

 

Stadspas
Houders van de Stadspas van de gemeentes Amsterdam, Diemen, Landsmeer en Oostzaan krijgen korting. De Stadspas is persoonsgebonden, bij binnenkomst van ons theater wordt u gevraagd uw Stadspas te tonen. De korting is alleen geldig als u uw Stadspas kunt tonen. Mocht u u uw Stadspas niet kunnen tonen, dan wordt u gevraagd het prijsverschil aan de kassa bij te betalen.

 

iAmsterdam card
Houders van een geldige iAmsterdam card krijgen 25% korting op voorstellingen in Nationale Opera & Ballet.

 

Fidelio-leden De Nationale Opera
Eén dag voor de voorstelling van een operaproductie kunnen Fidelio-leden tegen korting kaarten reserveren: Fidelio-leden

 

Groepskorting
Een groepsreservering is mogelijk vanaf 30 personen voor alle producties in Nationale Opera & Ballet Amsterdam. Voor groepen geldt een korting van 5% op de bestaande kaartprijzen (niet geldig in combinatie met andere kortingen). U kunt tot zes weken vóór de première van een bepaalde productie een groepsboeking aanvragen via het speciale reserveringsnummer: 020 - 551 8119 of via groepsboeking@operaballet.nl.