Vrienden

U kunt Het Nationale Ballet steunen door Vriend te worden. U maakt dan niet alleen een gebaar, u krijgt er ook wat voor terug. Want Vrienden hebben een streepje voor. Ruim tweeduizend dansliefhebbers gingen u al voor.

Niet alleen een gebaar

Er zijn veel redenen om Vriend te worden: om een steentje bij te dragen aan de prachtige, nieuwe voorstellingen en ballet op deze manier voor u, uw kinderen én kleinkinderen springlevend te houden, om de dansers te steunen in hun ontwikkeling,  om meer over Het Nationale Ballet te lezen in het Vriendenmagazine of voor een blik achter de schermen. Veel balletfans ervaren ook de sociale component van Vriendschap: bij de vele activiteiten komen de Vrienden elkaar regelmatig tegen.

Vriendschap in twee soorten

U kunt kiezen uit twee soorten Vriendschap, elk met zijn eigen voorrechten. Daarbij willen we benadrukken dat álle Vrienden ons even dierbaar zijn.

Vriend (€50 per jaar voor 1 persoon)

  • 3x per jaar het Vriendenmagazine
  • uitnodiging voor bijzondere activiteiten, zoals het bijwonen van repetities
  • telefonische voorbespreking voor start seizoensverkoop
  • 10% korting op artikelen in de winkel van Nationale Opera & Ballet

Uw partner en/of thuiswonende kinderen kunt u voor €25 per persoon Huisgenoot-Vriend maken. Huisgenoten hebben ook toegang tot Vriendenactiviteiten.

Gouden Vriend (€200 per jaar voor 2 personen)

  • genieten alle voorrechten van de Vrienden (zie hierboven)
  • speciale activiteiten voor Gouden Vrienden
  • bij alle activiteiten kunt u een introducé meenemen
  • persoonlijke service bij het reserveren van uw tickets
  • u ontvangt als allereerste de seizoensbrochure en kunt dus als eerste uw keuze maken

Geef een Vriendschap cadeau

Wilt u iemand een lidmaatschap als (Gouden) Vriend cadeau geven? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en we maken het in orde voor u. Na een jaar, als het lidmaatschap verloopt, nemen wij contact op met de (Gouden) Vriend om te vragen of hij of zij de Vriendschap wil verlengen.

Vriendenwebsite

Lees meer op de speciale Vriendenwebsite of  word direct vrienden van Het Nationale Ballet.

Vriendenwebsite

Vriend worden

U kunt voor vragen ook contact opnemen met Nadja van Deursen, contactpersoon voor de Vrienden: 020 551 8218 / n.vdeursen@operaballet.nl