Geefkringen

Een wezenlijke bijdrage leveren aan Het Nationale Ballet en zeer nauw betrokken zijn bij onze dansers?

Ook u kunt - symbolisch - toetreden tot de rang van solist, coryfee of corps de ballet van hét balletgezelschap van Nederland. Hoe? Sluit u aan bij een van de Geefkringen en geef daarmee richting aan de toekomst van Het Nationale Ballet. Lenigheid is niet vereist, uw liefde voor ballet en betrokkenheid wel.

Geefkringen: investeren in de toekomst

De Geefkringen zijn genoemd naar drie rangen uit het danserstableau: solisten, coryfeeën en corps de ballet. Elke kring bestaat uit een groep balletliefhebbers die het gezelschap substantieel en voor langere tijd steunt. Hoe hoger de rang, hoe groter de bijdrage en hoe aanzienlijker de tegenprestaties. De leden van de Geefkringen maken samen bijzondere artistieke projecten en educatieprogramma's mogelijk. Dit is een uitgelezen kans om toe te treden tot de rangen van Het Nationale Ballet en een voortrekkersrol te spelen om prachtige balletten van het allerhoogste niveau te blijven brengen.

U treedt toe tot een van de Geefkringen met een jaarlijkse donatie voor de duur van ten minste vijf jaar. Door de gift te voldoen in de vorm van een periodieke schenking geniet u tot wel 65% belastingvoordeel.

Corps de ballet- giften van €1.000 - €5.000 per jaar
Meer over de tegenprestaties voor: 
Corps de ballet

Coryfeeën-giften van € 5.000 - € 10.000 per jaar
Meer over de tegenprestaties voor:
Coryfeeën

Solisten-giften vanaf €10.000 per jaar
Meer over de tegenprestaties voor:
Solisten

Persoonlijke relatie

Als lid geniet u een persoonlijke relatie met het gezelschap en exclusieve privileges, waaronder toegang tot premièreparty's, een jaarlijks diner met dansers en directie en de mogelijkheid om samen met uw vrienden en familie een bijzondere gelegenheid achter de schermen van Het Nationale Ballet te vieren. Wij betrekken u graag bij het gezelschap om met gelijkgestemde donateurs en directie van gedachten te wisselen over artistieke en zakelijke ontwikkelingen. We maken daarmee uw ervaringen bij Het Nationale Ballet nog specialer. Bovenal wordt u deelgenoot van onze gezamenlijke balletgeschiedenis. Lees hier alle tegenprestaties die bij de verschillende Geefkringen horen.

schenkcalculator         aanmeldformulier

Voor meer informatie over de Geefkringen, de tegenprestaties en de fiscale voordelen kunt u contact opnemen met Nadja van Deursen, Particuliere fondsenwerving 020 551 8218 / n.vdeursen@operaballet.nl