Online kopen stap voor stap

U kunt uw betaling voldoen met creditcard (VISA, Mastercard) of iDEAL, betalen met de PodiumCadeaukaart is online niet mogelijk.

Het online kopen van tickets verloopt in 4 stappen.

 1. Kies uw voorstelling en datum
  Kijk op de pagina ‘programma’ voor een overzicht van alle voorstellingen op datum, of kijk op een voorstellingspagina en kies vervolgens de datum dat u de voorstelling wilt bezoeken. Klik op de knop ‘koop tickets’. U ziet dan eerst een tussenpagina met daarop informatie over de bestelwijze. Via de knop 'verder naar de ticketshop', wordt u doorgeleid naar onze online ticketshop.
   
 2. Selecteer uw zitplaatsen
  U krijgt hier een zaaloverzicht. Door met uw muis over plattegrond te bewegen, ziet u in het oplichtende vlak het aantal nog beschikbare tickets. Klik op één van de vlakken om een zaaldeel te selecteren. Op dat deel wordt vervolgens ingezoomd. De nog beschikbare plaatsen zijn nu feller oplichtend gekleurd; de gedimde plaatsen zijn reeds verkocht.
  De kleuren corresponderen met de rangen en met de legenda aan de linkerzijde. Wanneer u een plaats ‘aanklikt’, krijgt u de beschikbare prijscategorieën te zien die geldig zijn voor die rang (in ieder geval standaard, en eventueel ook CJP, jeugd tot en met 16 jaar, Stadspas korting). Door de gewenste prijscategorie aan te klikken, wordt die plaats aan uw selectie toegevoegd. Deze wordt getoond aan de linkerzijde.
  Wanneer u alle gewenste plaatsen hebt toegevoegd aan uw selectie, gaat u verder met  de knop 'voeg toe aan uw bestelling'.
   
 3. Inloggen op uw account
  Ter beveiliging van het systeem dient u een zogeheten Captcha-code invoeren. U ziet een plaatje met een combinatie van letters en cijfers die u in het veld onder het plaatje moet invoeren. Daarna krijgt u een overzicht van uw bestelling. Controleer of u inderdaad de gewenste plaatsen hebt geselecteerd, en klik vervolgens op de knop 'doorgaan'.
  U moet nu inloggen bij onze online ticketshop.
  Als u in het verleden al eens tickets via de online ticketshop bij ons kocht, dan heeft u al een gebruikersnaam, die is namelijk gelijk aan uw e-mailadres. Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u dat zelf opnieuw instellen.
  Als u voor het eerst bij ons online tickets koopt, dan wordt u gevraagd een nieuw account aan te maken.
  Wanneer u bent ingelogd, kunt u de verzendmethode en eventueel een afwijkend bezorgadres ingeven. U kunt de tickets afhalen aan de Kassa, zelf printen of per post laten toezenden.
  Als u de gewenste verzendmethode hebt gekozen, klikt u op de knop 'doorgaan'.
   
 4. Betaling
  U kunt uw betaling voldoen met creditcard (VISA, Mastercard, American Express) of iDEAL. Per ticket worden  administratiekosten in rekening gebracht. Na een succesvol verlopen betaling ziet u een bevestigingsmededeling op uw scherm. Een gelijkluidend bericht wordt automatisch naar uw e-mailadres verzonden. Zelf tickets uitprinten kan ook. Kies dan voor de optie 'print-at-home', en gebruik een wit papiervel A4.
  Mocht u geen bevestiging ontvangen, check dan het mapje ‘ongewenste mail’ en neem anders contact op met de Kassa 020 6255 455. Uw bestelling wordt dan door onze medewerkers gecontroleerd.

  Het is helaas niet mogelijk om online te betalen met de PodiumCadeaukaart.