Tickets

Informatie over losse ticketverkoop, abonnementen en reeksen, betaalwijzen, kortingen, de ruilservice, de zaalplattegrond, inleidingen bij voorstellingen en de webshop.

Tickets

  • Losse tickets zijn verkrijgbaar aan de Kassa van Nationale Opera & Ballet aan de Amstel 3 te Amsterdam.
  • Online bestellen is mogelijk via deze website. Daarvoor selecteert u de voorstelling via programma en daarna 'koop tickets'.
  • Tijdens de openingsuren kunt u tickets telefonisch bestellen via
    020 625 5455.
  • Het verschuldigde bedrag kunt u betalen met creditcard (Visa, Mastercard, American Express) of op onze rekening overmaken. Zodra de betaling is voldaan, worden de tickets toegestuurd. Voor het afhalen of opsturen van uw bestelde tickets geldt een toeslag.

Bekijk hier de openingsuren van de kassa van Nationale Opera & Ballet openingsuren

Start losse ticketverkoop
Tickets voor operavoorstellingen zijn vanaf drie maanden voor de premièredatum te koop. Op de voorstellingspagina kunt u zien wanneer de kaartverkoop van start gaat. De tickets voor alle balletvoorstellingen zijn vanaf 2 juni te koop voor het daaropvolgende seizoen. Voor het startpunt van de ticketverkoop voor andere voorstellingen in Nationale Opera & Ballet geldt dat die worden gecommuniceerd op de website.

Uitverkocht?
Misschien kunt u toch bij de voorstelling aanwezig zijn! Vanaf een uur voor aanvang zijn aan de Kassa volgnummers verkrijgbaar. Alle niet afgehaalde tickets worden vanaf een half uur voor aanvang verkocht, maximaal twee tickets per persoon, in volgorde van opkomst.