Feestelijke theatrale rondleiding

Voor kinderen van zes tot elf jaar is er een theatrale rondleiding waarbij de schatkamers van het gebouw het uitgangspunt vormen voor een ontdekkingsreis door het theater. Ideaal voor verjaardagen en kinderfeestjes. U heeft keuze uit de volgende theatrale rondleidingen. Speuren en Sporen is aan te raden voor kinderen vanaf 6 jaar. De rondleiding met Jozefien is ook voor kleuters geschikt.

Theatrale rondleidingen

Speuren en Sporen in het theater

Er is altijd erg veel te doen in Nationale Opera & Ballet en in alle hectiek is er die dag een belangrijk rekwisiet zoekgeraakt. Met een plattegrond vol aanwijzingen wordt er een spannende speurtocht gehouden door het theater. Om de tocht tot een goed einde te brengen, zal er ook gezongen en gedanst moeten worden!

Niet poetsen maar zingen of dansen

Josefine werkt als schoonmaakster bij Nationale Opera & Ballet. Iedere dag boent zij de vloeren en laat ze ijverig haar stofdoek wapperen. Zij droomt ervan ooit zelf op het toneel te schitteren. Op een dag staat er een groep kinderen voor de deur. Josefine trekt de stoute schoenen aan en besluit ze binnen te laten en mee te nemen voor een kijkje achter de schermen. Zij kent dit gebouw tenslotte als geen ander. En misschien kunnen de kinderen haar wel helpen haar droom te verwezenlijken?

Een spannende ontdekkingsreis door het theater. Voor beide rondleidingen kunt u kiezen uit een opera- of balletrondleiding.

Duur: circa anderhalf uur
Kosten: € 75 per groep van 15 kinderen
€ 4 per extra persoon
Voor meer informatie over rondleidingen en het aanvragen van een inschrijfformulier, neem contact op via 020 551 8103 of rondleidingen@operaballet.nl.