Kinderfeestje!

Voor kinderen van zes tot elf jaar is er een theatrale rondleiding waarbij de schatkamers van het gebouw het uitgangspunt vormen voor een ontdekkingsreis door het theater. Ideaal voor verjaardagen en kinderfeestjes.
 

Josefine werkt als schoonmaakster bij Nationale Opera & Ballet. Iedere dag boent zij de vloeren en laat ze ijverig haar stofdoek wapperen. Zij droomt ervan ooit zelf op het toneel te schitteren. Op een dag staat er een groep kinderen voor de deur. Josefine trekt de stoute schoenen aan en besluit ze binnen te laten en mee te nemen voor een kijkje achter de schermen. Zij kent dit gebouw tenslotte als geen ander. En misschien kunnen de kinderen haar wel helpen haar droom te verwezenlijken?

Een spannende ontdekkingsreis door het theater. U kunt kiezen uit een opera- of balletrondleiding. Afsluitend zullen de kinderen zelf zingen of dansen.

Duur:
circa anderhalf uur

Kosten:
€ 75 per groep van 15 kinderen
€ 4 per extra persoon

Voor meer informatie over rondleidingen en boekingen, neem contact op via 020 551 8103 of rondleidingen@operaballet.nl of vul het aanvraagformulier in:

rondleiding aanvragen

NB
Indien gewenst kan deze theatrale rondleiding ook in aangepaste vorm voor volwassenen worden gegeven. Dit kunt u aangeven bij uw reservering.

Meer informatie over individuele rondleidingen voor volwassenen.
Meer informatie over groepsrondleidingen voor volwassenen.