Familienieuwsbrief

Meld u nu aan voor de familienieuwsbrief van Nationale Opera & Ballet en blijf op de hoogte van magische familievoorstellingen, kinderactiviteiten en interessante weetjes.

De familienieuwsbrief verschijnt eens in de twee maanden en bevat naast informatie over voorstellingen en activiteiten, leuke weetjes, onze maandelijkse kinderstudio en filmpjes speciaal voor uw kind(eren).

Aanmelden

Nationale Opera & Ballet heeft steeds meer voorstellingen en activiteiten die bijzonder geschikt zijn voor kinderen of het hele gezin. Zo bracht Het Nationale Ballet afgelopen seizoen opnieuw de kleutervoorstelling De kleine grote kist. En momenteel wordt Narnia: De Leeuw, de heks en de kleerkast gecreëerd waarbij ballet en hiphop op een spectaculaire wijze samenkomen. De Nationale Opera bracht onlangs Reimsreisje, een opera voor kinderen vanaf 8 jaar vol schuim, modders en aria’s.

En wist u bijvoorbeeld dat er maandelijks op woensdag in onze foyer een Kinderstudio plaatsvindt die in het teken staat van dansen, zingen of spelen? Of dat wij theatrale rondleidingen bieden langs de schatkamers (kostuumatelier, balletstudio’s, pruikenatelier) van het theater? Ook zijn er verschillende manieren om de verjaardag van uw zoon of dochter in Nationale Opera & Ballet te vieren.

Aanmelden

Foto: © Anna van Kooij