Cases

&samhoud places
Amsterdams restaurant  &samhoud places, met maar liefst twee Michelin sterren, heeft een duidelijke missie: ‘together we build a brighter future’. &samhoud places wil gastronomie zo onder het voetlicht brengen dat het mensen inspireert en verbindt. Elk jaar organiseert De Nationale Opera een wervingsdiner op een bijzonder locatie achter de schermen. Tijdens die avond genieten de gasten van een diner achter de schermen met optredens van solisten, nieuwe talenten en het Koor van De Nationale Opera. &samhoud places heeft in 2014 en 2015 op unieke wijze bijgedragen aan deze avond door dit diner te sponsoren.

KPMG
Sinds 2014 is KPMG partner van Nationale Opera & Ballet. KPMG heeft de organisatie ondersteund bij de modernisering van het financiële systeem. KPMG is lid van de Opera & Ballet Lounge: een serie netwerkevenementen voor relaties en eigen personeel. Daarnaast is er een dans- en zangworkshop georganiseerd voor kinderen van medewerkers en relaties van KPMG. Tevens worden er twee workshops gegeven voor studenten Accountancy waarin belangrijke aspecten uit de wereld van het theater gekoppeld zijn aan thema’s uit het bedrijfsleven.

CMS
CMS was van 2011 tot 2014 sponsor van De Nationale Opera. Gezamenlijk ontwikkelden zij de OperaLounge, een concept dat werd genomineerd voor de SponsorRing 2013. De OperaLounge bracht mensen uit verschillende sectoren en interesses bij elkaar in een unieke context, waarbij een inspirerende spreker een gezamenlijke discussie startte op grond van thema’s uit de opera en de actualiteit. Bijzonder aan de OperaLounge was de combinatie van de creatieve krachten van De Nationale Opera en de zakelijke instincten van CMS. Tevens hebben CMS en De Nationale Opera de OperaFlirt opgezet: tijdens een aantal voorstellingen kunnen jongeren tussen de 18 en 30 jaar op laagdrempelige wijze kennismaken met opera. Jongeren krijgen onder andere een kijkje achter de schermen, een speciale inleiding op de voorstelling en een ticket voor de voorstelling.

Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is een van de leden van de Opera & Ballet Lounge: een serie netwerkevenementen voor relaties en eigen personeel.  Als partner van Nationale Opera & Ballet is Loyens & Loeff welkom achter de schermen, ontvangen medewerkers korting op een aantal voorstellingen en wordt het bedrijf uitgenodigd voor bijzondere evenementen zoals Gala’s en premières. Daarnaast steunt Loyens & Loeff de educatie-activiteiten van Het Nationale Ballet door de aankoop van een tafel op het jaarlijks terugkerende BalletDiner. Tevens sponsort Loyens & Loeff in natura door werkzaamheden op notarieel, advocatuurlijk en fiscaal gebied.

 

Elke samenwerking met Nationale Opera & Ballet wordt in nauw overleg met onze partners op maat uitgewerkt. Graag maken wij in overleg met u een voorstel dat past bij uw doelstellingen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruth de Vries op telefoonnummer 020 – 5518066 of via email r.dvries@operaballet.nl