Balletdiner

Elk jaar organiseert Het Nationale Ballet hét culturele benefietdiner voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Tijdens het diner ervaart u de unieke propositie van onze kunstvorm, wanneer onze dansers van heel dichtbij laten zien dat ballet kunst en topsport verenigt.  In een verrassende setting nemen we u en uw gasten mee in de wereld van Het Nationale Ballet. We verwelkomen elk jaar een interessante mix van bedrijven en gasten uit de top van het Nederlandse zakenleven en de politiek en stellen alles in het werk om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het volgende BalletDiner zal plaatsvinden op woensdag 15 november 2017. U kunt deelnemen aan deze unieke avond door een tafel te kopen voor tien personen voor € 10.000,- excl. BTW. De opbrengsten van het diner leveren een belangrijke bijdrage aan de educatieprogramma’s van Het Nationale Ballet waarin we kinderen en jongeren in aanraking brengen met onze kunstvormen, hen inspireren en hun creativiteit bevorderen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over het diner of uw tafel reserveren? Neem dan contact op met Ruth de Vries, via telefoonnummer 020-5518066 of per mail r.dvries@operaballet.nl.