Opera & Ballet Lounge

De Opera & Ballet Lounge is ontwikkeld voor bedrijven die kennis willen maken met een divers en interessant netwerk én met onze kunstvormen. Tijdens twee opera- en twee balletpremières per seizoen, verzorgen wij een speciaal programma waar we een inkijkje geven in het creatieproces en gasten uitnodigen voor een aangeklede borrel. Na de preview en borrel genieten de gasten van een voorstelling van topkwaliteit. De Lounges bieden een interessante avond met verdieping, nieuwe inzichten, cultuur en voldoende gelegenheid om te netwerken. Bedrijven kunnen lid worden van de Lounge en ontvangen zestien kaarten per jaar die gebruikt kunnen worden door relaties of eigen personeel. Naast partners van de Lounge nodigen wij, in overleg met de partners, relaties uit die relevant zijn voor deze bedrijven.

Leden van Opera & Ballet Lounge betalen € 15.000 per jaar en verbinden zich voor minimaal drie jaar. Daarvoor bieden wij:

 

• Toegang tot alle Opera & Ballet Lounge-bijeenkomsten, met in totaal zestien kaarten per jaar.

• Een totaal verzorgde avond in een speciaal ingerichte ruimte. Alle kaarten zijn inclusief catering en programmaboeken.

• De mogelijkheid om extra kaarten bij te kopen tegen basistarief (Nationale Opera & Ballet hanteert een zogeheten systeem van ‘dynamic pricing’).

• Uitnodiging voor een selectie van premières van Nationale Ballet & Opera en toegang tot de aansluitende receptie.

• Eén keer per jaar kosteloos gebruik van een van de ontvangstruimtes van Nationale Opera & Ballet voor uw eigen evenement, bijvoorbeeld voor een presentatie, vergadering, workshop of diner.

• De mogelijkheid om exclusieve workshops, (presentatie-)trainingen en masterclasses voor medewerkers te organiseren, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding of talentontwikkeling.

• De mogelijkheid om speciale activiteiten bij te wonen zoals masterclasses, repetities en bijzondere optredens, al dan niet in combinatie met een workshop voor medewerkers.Toegang tot de wereld achter de schermen, leden zijn met relaties of medewerkers welkom bij kijkjes achter de schermen en ontmoetingen met dansers en choreografen.

• Korting voor uw medewerkers op geselecteerde voorstellingen.