Sponsoring

Nationale Opera & Ballet is een veelzijdige en aantrekkelijke partner voor bedrijven die zich associëren met cultuur van wereldklasse. Bedrijven zijn van harte welkom om zich als sponsor aan ons instituut te verbinden.

Nationale Opera & Ballet biedt tal van mogelijkheden: u kunt partner worden van de hele organisatie of gericht voor een van de kunstvormen -opera of ballet- kiezen. Maar ook het sponsoren van een specifieke productie of een bijzonder project, bijvoorbeeld op het gebied van talentontwikkeling of educatie, behoort tot de mogelijkheden. We organiseren ook speciale activiteiten voor bedrijven, zoals netwerkbijeenkomsten en trainingen.

Door de samenwerking helpt u ons om op topniveau te blijven creëren, produceren en presenteren. Op onze beurt dragen wij op creatieve wijze bij aan het halen van úw doelstellingen. Partners zijn van harte welkom bij voorstellingen en evenementen voor en achter de schermen. Als partner profiteert u bovendien van de associatie met een van de grootste en meest toonaangevende culturele instellingen die ons land rijk is.

Elke samenwerking met Nationale Opera & Ballet wordt in nauw overleg met onze partners op maat uitgewerkt. Hieronder geven we u graag een indruk van de mogelijkheden. Heeft u belangstelling in het organiseren van een evenement bij of met Nationale Opera & Ballet? Neem contact op met Mechlien Theunissen of Merel van Tongeren via onderstaande link:
Evenementen 

Voor meer informatie of vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met Eline Danker, Zakelijke markt, 020 551 8836 / e.danker@operaballet.nl