home home
home home
Home
De Nationale Opera presenteert

Kinderkorenfestival 2018

Start verkoop 01 dec 16:00

Een kennismaking met opera

Op zondag 11 maart 2018 organiseert De Nationale Opera weer een Kinderkorenfestival.

In het kort

Op 11 maart 2018 vindt alweer voor de vierde keer het Kinderkorenfestival plaats in Nationale Opera & Ballet. Op deze dag bieden wij door middel van workshops spel, beweging en theater, een kennismaking met de kunstvorm opera. De deelnemers krijgen tevens een kijkje achter de schermen. In de Grande Finale presenteren de kinderkoren zich gezamenlijk op het podium. Ouders en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd deze feestelijke afsluiting mee te beleven.

SAMEN ZINGEN

In Nederland zijn veel kinderkoren actief. Al deze jonge zangers ervaren wekelijks het plezier en de kracht van het samen zingen. De Nationale Opera wil hen graag de kans bieden om kennis te maken met het grootste operahuis van Nederland, en om samen met andere kinderkoren op te treden op het podium van Nationale Opera & Ballet.

In 2015 vond de allereerste editie van het Kinderkorenfestival plaats. In totaal namen 16 enthousiaste kinderkoren uit het hele land aan deze bijzonder dag deel. Een impressie hiervan ziet u in onderstaande video.

  • Bekijk een impressie van het kinderkorenfestival 2017