Nationale Opera & Ballet presenteert

Rondleidingen

Deze productie was te zien in september 2016

Een blik achter de schermen

Tijdsduur 1:15

Taal Nederlands

Bent u benieuwd wat er allemaal achter het toneel in een groot theaterbedrijf gebeurt en te zien is?

In het kort

Nationale Opera & Ballet maakt voorstellingen van a tot z in huis: van decoren kostuumatelier tot ververij, hoedenen schoenmakerij en technische dienst. Een rondleiding biedt een unieke kans voor jong en oud om een kijkje achter de schermen te nemen in dit prachtige theater! Tijdens een rondleiding komt u in de zaal waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt gewerkt en ziet u de balletstudio’s waar de dansers repeteren. U brengt een bezoek aan het ‘achtertoneel’ met alle technische faciliteiten en loopt langs de kostuumateliers.

 

INDIVIDUELE RONDLEIDINGEN

Van september tot en met juni is er vrijwel elke zaterdag* om 12.15 uur een rondleiding voor individuele bezoekers. Deze start bij de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet. De rondleiding duurt ongeveer vijf kwartier.

Tarieven:

€ 8/€ 6 (reductie) per persoon **

*   Neem voor alle zekerheid contact op met de kassa.
** Reductie geldt voor CJP, CKV, Studentenpas en houders
     van de Stadspas.

Reserveren via de kassa: 020 551 8054

 

GROEPSRONDLEIDINGEN

Groepsrondleidingen kunnen op afspraak worden aangevraagd van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Een groepsrondleiding duurt ongeveer vijf kwartier. Per groep hanteren wij een maximum van 20 personen. Er kunnen maximaal twee groepen op dezelfde tijd starten. Een groepsrondleiding kost € 75 tot 10 personen; € 5 per extra persoon.

Reserveren rondleidingen@operaballet.nl of 020 551 8103

Klik hier voor meer informatie over rondleidingen voor groepen:
groepsrondleidingen

Klik hier voor meer informatie over theatrale rondleidingen voor kinderen:
kinderfeestje

NB
Indien gewenst kan deze theatrale rondleiding ook in aangepaste vorm voor volwassenen worden gegeven. Dit kunt u aangeven bij uw reservering.